СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ден БЕСПЛАТНО СЕ ДОСТАВУВААТ ДО ВАШИОТ ДОМ

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

The Big Sleep
jelly bomb

БАЊА  >  Шумливи купки  >  Jelly Bombs  >  Лаванда

07562

Нурнете се во нешто поудобно... На пример Вашата када?

Кога ви е потребно сериозно опуштање, зграпчете ја оваа топка за успивање од лаванда и тонка. 

Опуштете се во топлата вода, фрлете ја купката во кадата и уживајте под омекнувачката покривка од желе. Камилицата ја смирува кожата и умот, додека нероли помага да се чувствувате ведро.

Добра ноќ!

395мкд / 120g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи