Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Puddy Holly Bubbleroon
пенлива купка

БАЊА  >  -30 %  >  Пенливи купки  >  Рози

08380

Капење во колачиња!

Оваа пенлива купка ќе ви дојде како шлаг на торта за време на возбудливите Новогодишни празници. Уживајте во зелената вода полна со хранливо бадемово масло, какао путер и шеа путер, дополнети со мирис на марципан.

195MKD / 100g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи