Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Aubergine
шумлива купка

БАЊА  >  СВ. ВАЛЕНТИН  >  Шумливи купки

09253

Затоа што понекогаш зборовите не се доволни!

Ако секојдневно употребуваме емотикони за изразување на нашите чувства, зошто тогаш да не би подариле и една смешно дрска купка за во када.

350MKD / 160g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи