Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Madame President
шумлива купка

БАЊА  >  Шумливи купки  >  Mother's day  >  Љубилејни шумливи купки

07919

Гласаме за оваа купка!

Заврши кампањата и победи за влакно. Време е да избереш во какво опкружување ќе се бањаш. Собери го маслото од петигрејн (мал сладок портокал) кое ќе те смири. Грејпфрутот е незаменлив со своите разведрувачки и антисептички својства. Пченкарното брашно ја омекнува кожата и длабински ја чисти.

Па, без разлика за што ќе се одлучиш, исполни се со спокој дека ја правиш вистинската одлука. 

Со среќа!

378MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи