Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Dear John Bomb
шумлива купка

БАЊА  >  Шумливи купки

09395

Потонете во интензивно сина боја.

Секогаш кога ќе имате потреба од топла прегратка и чувство дека сте сакани потонете во пикантното масло од карамфилче, помешано со омекнувачки фер тргуван какaо путер, бучу масло и масло од бергамот.

250MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи