Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Golden Pear Bomb
шумлива купка

БАЊА  >  НОВИТЕТИ  >  Шумливи купки

09234

Мирисни ноти на пикантни овошја за весели и бистри мисли.

Ако животот ви дава лимони вие заменетеги со шумлива крушка која ќе ја потопите во када.

Потикнувачкото масло од кардамом се шири низ пареата исполнувајќи ја бањата со пикантен сладок мирис, додека освежителното масло од бразилски портокал ви го избиструва умот. Топлите дрвенасти ноти на оваа крушка ќе ве смират и ќе ги протераат немирните мисли.

295MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи