Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Harajuku
шумлива купка

БАЊА  >  НОВИТЕТИ  >  Шумливи купки

08927

Изгубетесе во калеидоскопот полн со пастелни бои и мирис на слатка гума за џвакање.

Покрај слатките мириси оваа купка крие и свежина од бразилско масло од портокал и бензоинска смола. 

Излезете од када и уживајте во слатките мириси кои долго се задржуваат на кожа.

350MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи