Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Hulder
шумлива купка

БАЊА  >  НОВИТЕТИ  >  Шумливи купки

08928

Земете пауза, полна со морска сол за прочистување на умот и кожаата.

Чемпресот и маслото од елеми ги избиструваат мислите а маслото од слатката тангерина ја ревитализира кожата. Емотивната балансираност и стабилноста се дело на давана маслото. 

Купка моќна да ги осветли сите мрачни денови.

295MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи