Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Floating Flower
шумлива купка

БАЊА  >  НОВИТЕТИ  >  Шумливи купки

09303

Што се случува кога на цвеќињата ќе им го продолжиме животот?!

Се раѓа прекрасна купка која што има во средината раскошен цвет од хризантема, потопен во какао путер кој же се растопи веднаш по потопувањето во када. Купката е збогатена и со бадемово масло и со масло од лаванда за да ги скротат и оние умови кои не престануваат да размислуваат. 

250MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи