Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (2)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

New
против опаѓање, за растење

КОСА  >  Шампони  >  Цврсти шампони

L2009

Го стимулира скалпот и го намалува опаѓањето на косата.

New не е чудотворен шампон од кој магично ќе Ви порасне косата. Тоа што го нуди е стимулирачко миење на скалпот и косата со цимет, каранфилче, коприва и нане кои ќе го успорат паѓањето на косата, а ќе стимулира раст.

За најдобар ефект Ви препорачуваме да го искомбинирате со третманот за коса и скалп Roots и третманот со топло масло New за уште поинтензивен ефект.

595MKD / 55g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи