Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Big
морска сол - шампон за волумен

КОСА  >  Шампони  >  Течни шампони  >  Морски алги

L2000

50% од Big е морска сол, мириса какао маргарита и дава многу волумен.

Секогаш кога ќе го употебувате ќе се фалите самите себеси “Погледнете ја мојата прекрасно мека коса”. Како Биг тоа го постигнува? Содржи омекнувачка инфузија на морски алги како и морска сол и кокосово масло а морската сол ќе се погрижи да добиете плима од волумен.

Додека го правевме знаевме дека ќе биде добар но сепак се изненадивме колку излезе фасцинантен.

995MKD / 330g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи