Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Jungle
цврст регенератор за коса

КОСА  >  Регенератори  >  Цврсти регенератори

03399

Тврд регенератор за сува,виткана и разлетана коса.

Хелен Амборсон откри дека какао путерот ке се излизга по вашата коса за да ја направи помека а кога ќе го измиете да ја остави сјајна и мазна. Jungle ќе го чувствувате поинаку од течните регенератори. Се додека не го измиете нема ни да приметите дека сте го нанеле. А откога ќе се исплакне вашата коса од коренот до врвот ќе биде нахранета, мазна, сјајна а доколку е виткана ќе има прекрасно обликувани локни.

495MKD / 50g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи