Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Ugai
таблети за плакнење на уста

ЛИЦЕ  >  Таблети за плакнење на уста

06786

Гаргара!

Оаза од зелен чај и сол те очекува. Инспирирани од јапонската традиција на гаргара за здравје и виталност, овие мали таблетки се полни со интересен хербален вкус, а притоа длабински чистат и ја смируваат устата. Антибактериското чајно дрво и морска сол даваат свежина, а зелениот чај дава свеж вкус. 

По миењето на забите со паста во цврста форма или пудра за миење на заби, лапни една таблетка и пивни малку вода. Изгрицкај ја таблетката и прошетај ја водата низ уста. Исто така можеш да раствориш таблетка во мала количина вода и така да ја исплакнеш устата. 

Може да се користи во текот на денот кога и да ти треба освежување. Таблетките за испирање уста се одличен чекор во рутината за одржување на хигиена во устата и наутро и навечер. Но, не заменуваат четкање на забите. Па, секогаш чистете ги забите со производ соодветен за таа употреба - како нашите пасти за заби во цврста форма и пудрата за миење на заби. 

495MKD / 50g

наскоро

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи