Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Pan Galactic Gargle Blaster
таблети за плакнење на уста

ЛИЦЕ  >  Таблети за плакнење на уста

06787

Голем чекор за човештвото.

Оваа планета има... Всушност имаше проблем: повеќето од препаратите за испирање уста беа досадни. Имаше голем неистражен простор и единствениот начин беше да се бара инспирација од неоткриениот простор околу Земјата. Зрак од масло од лимон освежува, кининот дава вкус на испирањето уста како да пиење разладувачка чаша тоник, а анасонот и многу меурчиња даваат чувство на устата кое нема да го заборавиш. Ако во моментов не се забавуваш со обичните форми на живот, навистина вреди да автостопираш надвор во орбитата и да го пробаш Pan Galactic Gargle Blaster.

По миењето на забите со паста за заби или прашок за миење заби, изгрицкајте една таблетка и напијте се малку вода. Исто така можеш да пуштиш една таблетка во мала количина вода и да ја исплакнеш устата. Може да се користат во текот на денот секогаш кога сакаш орално освежување. Таблетките за испирање уста се одличен чекор во рутината на одржување хигиена на уста и наутро и навечер. 

Секако, не заменуваат миење на забите со четка за заби и поминување со конец за заби. Па, секогаш чисти ги забите со соодветен производ пред да ги употребиш нашите таблетки за испирање уста. 

495MKD / 50g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи