Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Независност
туш

ШМИНКА

03701

1. Доближете го апликаторот блиску до трепките и нацртајте линија од едниот до другиот крај на капакот веднаш до трепките. Фина тенка линија ќе даде дискретна боја и изглед, подебела линија повеќе ќе ги истакне очите. 
2. За “помек“ изглед, нацртајте потенка линија и натапкајте ја на капакот со апликаторот или со прст.
3. Основата на тушот за очи има таква структура што доколку линијата која ја повлекувате не е таква како што сте ја замислиле, само натапкајте и нежно размачкајте за да добиете прекрасна сенка за очи.

650MKD / 5g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи