Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Brave
80 таблети за плакнење на уста

ЛИЦЕ  >  Таблети за плакнење на уста  >  Нови производи

08668

Доколку влогот е голем, имате трема, устата ви се суши, рацете ви се потат, не очајувајте, исплаклнете ја устата со “химната“ на освежителните мириси - Brave!

Антибактеријски и освежителни со масла од карамфилче, портокал и минт.

495MKD / 45g

наскоро

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи