Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Golden Egg
шумлива и маслена купка

БАЊА  >  ВЕЛИГДЕН  >  Шумливи купки

05082

Каде што е златниот сјај - таму е дома.

Секое добро јајце заслужува златно јајце. Сјајна и сензуална, оваа купка полна масло од бразилски портокал и мед е единственото слатко кон кое треба да тежнее срцето. Препушти се на супер омекнувачка бања полна љубов за кожата која е богата со луксузен и хидратантен какао путер, разведрувачки мсла од бергамот и бадем како и златен сјај. 

295MKD / 100g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи