Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Smuggler's Soul
парфем

МИРИСИ  >  Парфеми

07304

Топол, дрвенест и богат.

Овој парфем е опоен и опасен, придружете ни се на патувањето до изворот на сандалово дрво и дозволете да навлезе во Вашето срце. Со маслото од сандалово дрво, ветиверт и ружино дрво уживајте во топлите, дрвенасти и богати мирисни ноти кои ќе Ве смират и издигнат и од најмрачните расположенија.

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи