Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Breath of God Solid
тврд парфем

МИРИСИ  >  Парфеми  >  Нероли

L3273

Овој мирис се развива во текот на целиот ден, постојано откривајќи нови аспекти. 

Ова е совршен парфем за размислувачи – ќе ве натера да размислувате, и ќе ви создаде прекрасно миризливо искуство.

Breath of god  е машавина со 5 ѕвездички создадена од 2 посебни парфеми Inhale и Exhale, комбинација од кедрово дрво, ветиверт, масло од сандал, нежни тонови на лимон, нероли и диња.

“Носејќи го овој парфем се чувствувам зачудено што после толку време во парфемската индустрија и понатаму постојат вакви значајни изуми“ 

-Tania Sanches, Perfume: A-Z Guide

595MKD / 6g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи