Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Karma
парфем

МИРИСИ  >  Парфеми  >  Karma

L3260

Ова е парфем кој истовремено е и наш потпис - комбиниран со опојни слоеви на портокл, зачини и пачули.
Потсетува на Лондон во 1960, облаци од пачули помешани со возвишени слатки ноти на потокал и прочистувачки бор. Карма е моќен, зачинет и уникатен пачули и цитрусен парфем. Таа чудно и бавно се разгорува, ќе паднете на неа уште пред да сватите што вистински се случува.

Уникатен Lush мирис за луѓе со слободен дух. 

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи