Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Dirty Body Spray
спреј за тело

ТЕЛО  >  ЗАТРЕПЕРИ ОД СВЕЖИНА  >  МИРИСИ  >  Спрејови за тело  >  Спрејови за тело  >  Dirty

03379

Време е да заиграте надвор од правилата.

Потребно ти е будење? Оваа мешавина на спеарминг, сандалово дрво и есенцијални хербални масла ќе те подигне на нозе. Спеарминтот освежува и го буди умот, го чисти умот и ја лади кожата. Нежните ноти на лаванда и сандалово дрво додаваат дрвенеста и приземјувачка нота на мирисот. 

Оттргни ги пајажините и испрскај се по цело тело за ревитализирачки бран на свеж воздух. 

1 495MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи