Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Dad's garden - Lemon tree
спреј за тело

ТЕЛО  >  МИРИСИ  >  Спрејови за тело  >  Спрејови за тело

07317

Топол и сончев цитрус.

Љуби се себеси со спомени на топла сончева светлина со која се поигруваат лимонот и лиметата. Овој миризлив спомен на Марк од градината со лимони на татка си во Јужна Африка вклучува сладок цитрус со твист на бергамот и лаванда кој се задржува на кожата и во умот. Испрскај го по цело тело за да се освежиш во светлите бои на градината и да ја почувствуваш топлината на зраците кои го допираат цело тело.

1 195MKD / 200g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи