Рамазан Бајрам

Limited Edition
Vegan
Light the night
Бомба за во када
Опоен јасмин и слатка ванила за Бајрам

260ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Light the night
Подарок
Совршен подарок за Бајрам

995ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Sticky dates
Гел за туширање
Богата нега со сируп од урми и меки ноти на ванила

595ден / Парче
Limited Edition
The light within
Марама
Прекрасно дизајнирана марама за Бајрам

995ден / Парче