Шампони

Шампони за мека, сјајна и до перфекција чиста коса

Vegan
Angel Hair
Цврст шампон
Хидратантна протеинска нега

650ден / 55г
Vegan
Avocado
Регенеративен цврст шампон
Регенеративен шампон за сува и виткана коса.

795ден / 100г
Big

Big

Морска сол шампон
Некој за тројно јак волумен?

1.095ден / 330г
Vegan
Coconut Rice Cake
Цврст шампон
Кокос за жедна коса

650ден / 55г
Cork Pot
Кутивче од плута
Природно и биоразградливо

595ден / Парче
Daddy-O
Шампон
Темјанушки за сјајна плава и седа коса

495ден / 100г
Best Seller
Fairly Traded Honey
Шампон
Замбијски мед за здрава, хидрирана и сјајна коса

750ден / 110г
Vegan
Flyway Hair
Цврст шампон
За безобразно добра коса - смирен скалп и волумен

650ден / 55г
Godiva
Цврст шампон и регенератор
Чисти, хидрира и омекнува

695ден / 55г
Vegetarian
Honey I Washed My Hair
Цврст шампон
Лесна хидратација и омекнување

650ден / 55г
Jason And The Argan Oil
Цврст шампон
За омекнување и сјај на руса и седа коса

650ден / 55г
Vegan
Jumping Juniper
Цврст шампон
Балансирање и одмастување на скалпот?

650ден / 55г
Montalbano
Цврст шампон за коса
За неизмерно сјајна коса.

650ден / 55г
Best Seller
New

New

Цврст шампон
Спречува опаѓање и поттикнува раст

650ден / 55г
Rehab
Шампон
Детокс и терапија

595ден / 100г
Round Tin
Метално кутивче - Тркалезно
Одлично е за чување на цврстите шампони

150ден / 20г
Seanik
Цврст шампон
Нека вашата коса биде здрава и бујна

650ден / Парче
Soak And Float
Цврст шампон
Смири го скалпот и поздрави се со првутот

650ден / 55г
Ново
Vegan
Squeak
Шампон
Сјајна коса полна со волумен

650ден / 125г
Ново
Tofu
Шампон
Регенерирана, богата и сјајна коса

750ден / 90г
Best Seller
Wasabi Shan Kui
Шампон за коса
Спречува опаѓање, стимулира раст на здрава, силна коса полна волумен

750ден / 110г