Путери за тело/масажа

“Go naked“ со овие масла за масажа без пакување

Магнезиум
After
Масло за тело/масажа
Остра свежина од нане

695ден / 65г
Limited Edition
Vegan
Bee
Цврст балзам за тело
Зуи со слатка мекост

695ден / 65г
Магнезиум
Deep Sleep
Масло за тело/масажа
Тројно јак сон

695ден / 65г
Each Peach (And Two's A Pair)
Путер за тело/масажа
Егзотична цитрусна енергија

595ден / 70г
Online Exclusive
Lord Of Misrule
Путер за тело/масажа
Загрева и опушта

595ден / 65г
Oval Tin
Метално кутивче (Овално)
Вашите производи се на сигурно место

150ден / 20г
Vegan
Sleep
Путер за тело/масажа
Сонлива лаванда

595ден / 75г
Therapy¿
Путер за тело/масажа
Намали го стресот и измазни ги стриите

595ден / 70г
True Romance
Путер за тело/масажа
Неодолива масажа со мирис на роза

695ден / 65г
Turmeric Latte
Путер за тело/масажа
Кремаста ванила

695ден / 65г