Маслени купки

Ставете знак Зафатено на вашата бања и потонете во раскошни, омекнувачки масла за во када

Butter Wouldn't Melt
Маслена купка
Послатко од било кога

450ден / Парче
Ceridwen's Cauldron
Маслена купка
Магично смирена кожа

395ден / Парче
Clear the Air
Маслена купка
Ведри и јасни мисли

450ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Ден на вљубените
Jasmine Cream
Маслена купка
Овошен, цветен мирис со двојна употреба

495ден / Парче
My Space
Маслена купка
Спокој и цветови

450ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Peach Blossom
Маслена купка
Сладок сок од праска

495ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Ден на вљубените
Queen Of Hearts
Маслена купка
Луксузен мирис од роза со двојна употреба

495ден / Парче
Sleepy
Маслена купка
Смирувачко, меко и сладко

450ден / Парче
Va Va Voom
Маслена купка
Сензуално елегантен мирис

450ден / Парче