Лосиони за тело

За мека и негувана кожа на секој дел од телото

Ново
Biomic self-preserving
Лосион за тело
Грижете се за целото тело

695ден / 100 гр
Dream Cream self-preserving
Лосион за тело
Нежен крем за чувствителна кожа

350ден / 45г
Karma Kream
Лосион за тело
Хидратација, освежување и многу позитивна енергија

1.395ден / 225г
Vegan
Lime Bounty
Путер за тело
Кремаст коктел од кокос и зелен лимон

695ден / 95г
Limited Edition
Once Upon A Time
Лосион за тело
Омекнувачка свежина

795ден / 100г
Vegan
Best Seller
Pansy
Лосион за тело
Полн билки и цитрус

1.395ден / 225г
Best Seller
Sleepy lotion
Лосион за тело
Подготвени за во кревет?

695ден / 95г
Limited Edition
Snow Fairy
Лосион за тело
Во светот на бајките

795ден / 100г
Sympathy for the Skin
Лосион за тело
Разладувачки банани - разладена кожа

1.295ден / 240г