Стилизирање и негување

Само со природниот начина на стилизирање може да го извадите најдоброто од вашата коса

Best Seller
Curl power
Крема за коса
Оформете ги локните со протеинска нега

795ден / 100г
Dirty
Крем за стилизирање
Застани цврсто зад фризурата

695ден / 100г
Vegan
Infra wig
Гел за стилизирање
Невидлив гел за нега и стилизирање

595ден / 100г
Renee's shea souffle
Масло за коса и скалп
Негува и омекнува

795ден / 100г
REVIVE
Навлажнувач за коса и брада
Смири ја џунглата

995ден / 100г
Best Seller
Super milk
Регенеративен спреј за коса
За лесно расчешлување, хидрира и штити

1.095ден / 100г
Vegan
Wig

Wig

Крем за стилизирање
Тренер за вашата коса

595ден / 100г