Halloween

Limited Edition
Vegan
Alien
Пенлива купка
Цитрусни масла кои ќе ве телепортираат вон овој свет

395ден / Парче
Limited Edition
Bat Art
Бомба за во када
Незаборавен виолетов вител

350ден / Парче
Limited Edition
Bats - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Морничава и еколошка ткаенина

295ден / Парче
Limited Edition
Cobwebs - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Возбудлив и шарен принт

395ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Ectoplasm
Слајм за туширање
Свеж и овошен лизгав слајм

450ден / 100г
Limited Edition
Ghost In the Dark
Сапун за тело
Сапунот дух кој свети во темница

395ден / 100г
Limited Edition
Ghostie
Бомба за во када
Повеќе е слатко отколку страшно

320ден / Парче
Limited Edition
Lord of Misrule
Гел за туширање
Гозба за вашите сетила, зачинета со ванила и бибер

550ден / 100г
Limited Edition
Lord of Misrule
Бомба за во када
Топол спој од ванила, пачули и бибер

350ден / Парче
Limited Edition
Last Chance
Monster octopus
Желе за туширање
Ех да беа сите чудовишта волку слатки

550ден / 185г
Limited Edition
Pumpkin - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Креативно и уникатно

295ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Pumpkin Spice
Сапун за тело
Сезонски, зачински специјалитет

395ден / 100г
Limited Edition
Punkin Pumpkin
Бомба за во када
Воздигнувачка тиква

320ден / Парче
Limited Edition
Screamo
Пенлива купка
Густа пена со мирис на капини

595ден / Парче
Limited Edition
Things That Go Bump In The Night - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Есенска еуфорија

395ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Trick Or Treat
Пилинг за усни
Вкусно и киселко

495ден / 25г