Нега за стапала

Освежетеги уморните стапала со овие пилинзи, омекнувачи и смирувачи

Pink Peppermint
Лосион за нозе и стапала
Ревитализира и намалува отоци

1.195ден / 225г
Pumice Power
Сапун и пилинг за стапала
За лесни чекори и негувани стапала

350ден / 70г
Vegan
Repeat
Балсам за стапала
Густ балсам за богата хидратација

650ден / 50г
T For Toes
Пудра за стапала
Затреперете од свежина

495ден / 60г