Цврсти парфеми

Само протријте со прст, секој парфем ќе ви раскаже поинаква приказна

попуст
American Cream
Цврст парфем
Слатко како милкшејк

495ден 695ден

попуст
Breath of God
Цврст парфем
Мистичен и поинаков

495ден 695ден

попуст
Dirty
Цврст парфем
Повеќеслојна свежина

495ден 695ден

попуст
Karma
Цврст парфем
Препознатлив и неодолив

495ден 695ден

попуст
Lord of Misrule
Цврст парфем
Црн бибер, пачули и ванила

495ден 695ден

попуст
Lust
Цврст парфем
Парфем за возбудливи ноќи...

495ден 695ден

попуст
Vanillary
Цврст парфем
Слатко и неодоливо...

495ден 695ден