Сува и/или виткана коса

Производи за жедна и виткана коса. Хидрирачка и протеинска нега со регенерирачки путери и масла за виткана коса и скалп.

Vegan
Avocado
Регенеративен цврст шампон
Регенеративен шампон за сува и виткана коса.

795ден / 100г
Best Seller
Curl power
Крема за коса
Оформете ги локните со протеинска нега

795ден / 100г
Glory
Регенератор
Најјак до сега. Длабинско хидрирање.

695ден / 95g
Power
Регенератор
И дава моќ на косата и интензивно хидрира

695ден / 95g
Renee's shea souffle
Масло за коса и скалп
Негува и омекнува

795ден / 100г
REVIVE
Навлажнувач за коса и брада
Смири ја џунглата

995ден / 100г
Best Seller
Super milk
Регенеративен спреј за коса
За лесно расчешлување, хидрира и штити

1.095ден / 100г