Маски за лице

Кога станува збор за лице, само свежи овошја, омекнувачки путери и есенцијални масла рачно измешани и спакувани во маски за лице

Vegetarian
Best Seller
Beauty sleep
Маска за лице и тело
Врвна нега и луксузна хидратација

895ден / 125г
Ново
Cosmetic Warrior
Маска за лице и тело
Смирете ја кожата склона кон дамки

895ден / 125г
Cup O' Coffee
Маска за лице и тело
Кафе? Ја буди кожата, ексфолира и хидрира

695ден / 150г
Best Seller
Mask of Magnaminty
Маска за лице и тело
Освежувачка, темелна зелена магија!

695ден / 125г
Limited Edition
Shrek Pack - Mask of Mag SP
Маска за лице и тело
Освежувачка, темелна зелена магија!

695ден / 125г