Последна шанса за купување

1000 Kisses Deep
Парфем
Мирта, мандарина и лабданум

1.495ден / 30мл
Vegan
Almond Blossom
Гел за туширање
Млазови од зашеќерен бадем

495ден / 120г
Vegan
Amazon Primer
Naked масло за лице - прајмер
Хидрира и матира, да, 2 во 1!

495ден / 20г
Vegan
Banana Skin
Naked масло за лице
За здрава и сјајна кожа

495ден / 20г
Vegan
Big

Big

Пресуван регенератор за коса
За волумен и лесна хидратација

350ден / 60г
Cardamom Coffee
Парфем
Зачинот на животот

1.495ден / 30мл
Flight
Шумлива купка
Цветно, цитрусно прочистување

395ден /
Flying Fox
Спреј за тело
Јасмин, иланг иланг и чемпрес

1.495ден / 200ml
Good Karma
Подарок
Сè се враќа, сè се плаќа

995ден / Парче
Vegan
Groovy Kind of Love
Спреј за тело
Слатка свежина

995ден / 200мл
Hair Custard Egg Free
Дресинг за стилизирање на коса
Решението се крие во пудинг

795ден / 100г
Vegan
Honey I Washed The Kids
Шумлива купка
Дали сте во потрага по нешто слатко?!

295ден / Парче
Vegan
Juicy
Подарок
Улица полна зрели плодови

795ден / Парче
Little Pot Of Energy
Naked лосион за тело
Ударна доза на енергија

795ден / 125г
Love
Парфем
Лимонова трева, бергамот и иланг иланг

2.195ден / 30мл
No Drought
Сув шампон
Рефреш на косата за една секунда

695ден / 115г
Sikkim Girls
Парфем
Егзотичен и заводлив

1.250ден / 30мл
Vegan
Sugar Daddy-O
Цврст регенератор
За сјајни прамени и хидрирана руса и седа коса.

350ден / 45г
The Greeench
Деодорант во прав
Патот до суви и чисти пазуви

495ден / 75г
Vegan
Turmeric Latte
Спреј за тело
Слатко, зачинето и топло

1.495ден / 200мл