Орална нега

Цврста алтернатива на паста за заби и освежувачи за уста со есенцијални масла и зачини за свеж здив и здрави блескави заби

Best Seller
Boom!
Таблети за миење на заби
За бели заби и бисерна насмевка

595ден / 50г / 80 таблети
Cool
Желе паста за заби
Три вида на минт за беспрекорно чисти заби и свеж здив

495ден / 60г
Crème de Menthe
Таблети за плакнење на уста
Ice, ice, baby

495ден / 45г / 70 таблети
Dirty
Таблети за миење на заби
Највалканиот начин за да дојдеш до чистота

495ден / 50г / 80 таблети
Plaque Sabbath
Желе паста за заби
За бела сјајна насмевка

495ден / 60г
Refresher
Таблети за миење на заби
Кристално чисто

495ден / 50г / 80 таблети
Soother
Желе паста за заби
Смирувачки масла за чувствителни непца

495ден / 60г
Zing!
Таблети за плакнење на уста
Цитрусна свежина

495ден / 45г / 70 таблети