Новo

Специфицирајте го Пребарувањето


Limited Edition
Berry Berry Christmas
Гел за туширање
Освежително и енергетично

595ден / 100г
Limited Edition
Vegan
Flower Gel
Гел за туширање
Јасмин, рози и иланг иланг

595ден / 120г
Ново
Vegan
Intergalactic
Гел за туширање
Освежително нане за добро расположение

595ден / 120г
Kigali
Кармин
Сјајно и розево

695ден / Парче
Lush Lashes
Маскара
За екстремни должини

995ден / Парче
Renee's shea souffle
Масло за коса и скалп
Негува и омекнува

795ден / 100г
Sleepy shower bomb
Kупка за туширање
Време е за спиење, нема зошто да се плашиме

195ден / Парче
Watermelon sugar
Пилинг за усни
Watermelon sugar high

495ден / 25г
Limited Edition
Yog Nog
Гел за туширање
Карамела за туширање

595ден / 120г