Сапуни

Рачно направени и без пакување, сапуни кои што ќе ве разгалат и исчистат од глава до пети.

Limited Edition
Baked Alaska
Сапун за тело
Ќе ви ја освежи кожата и ќе ви го разведри духот.

350ден / 100г
Coalface
Сапун за лице
Отстрани го вишокот на маснотија и затегни ги порите

695ден / 100г
Figs and Leaves
Сапун за тело
Не одолевај на искушението

295ден / 100г
Fresh Farmacy
Сапун за лице
Намали го мастењето, смири ја кожата и излекувај ги акните

695ден / 100г
Vegan
Goddess
Сапун за тело
Едноставно божествено

495ден / 95г
Limited Edition
Golden Pear
Сапун за тело
Земи си една круша

395ден / 100г
Honey I Washed The Kids
Сапун за тело
Саќе на твојот ден

295ден / 100г
Karma
Сапун за тело
Добро расположение

395ден / 100г
Ново
Lemon Zest
Сапун за тело
Сјајно цитрусно освежување

395ден / 100г
Ново
Lotus Flower
Сапун за тело
Туширање со богата ексфолијација

395ден / 100г
Movis
Сапун за лице
Кожа мека како лебче

695ден / 100г
Ново
Olive Tree
Сапун за тело
Омекнува, балансира, освежува

695ден / 100г
Outback Mate
Сапун за тело
Избркај го темниот облак над твојата глава

330ден / 100г
Limited Edition
Polar Bear
Сапун за тело
Слатко чистење со хидратантен кокос.

350ден / 90г
Ново
Rhubarb & Custard
Сапун за тело
Слатко, меко, чисто

395ден / 100г
Ново
Ro's Argan
Сапун за тело
Омекнувачка и смирувачка постела од ружи

695ден / 100г
Sandstone
Сапун за тело со пилинг
Најдобриот песочен пилинг!

295ден / 100г
Sea Vegetable
Сапун за тело
Омекнувачки бранови

295ден / 100г
Limited Edition
Shooting Stars
Сапун за тело
Миризлива комета!

295ден / 100г
Vegan
Sleepy
Сапун за тело
Колку е прекрасно да леташ во облаците...

395ден / 100г
Limited Edition
Snowcake
Сапун за тело
Омекнувачки бадем

395ден / 100г
Sultana Of Soap
Сапун
Најмеките допири за најмеката кожа

320ден / 100г