Knot Wraps - Марами

Само подврзете - за уникатен подарок со стил

A shoal of fish - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Нурни во длабочините на морето

395ден / Парче
Limited Edition
Bats - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Морничава и еколошка ткаенина

295ден / Парче
Cats and dogs - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Рециклирана, шарена марама

350ден / Парче
Limited Edition
Cobwebs - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Возбудлив и шарен принт

395ден / Парче
Daisy - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Мазна и цветна марама

350ден / Парче
Dotty - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Весела варијанта за пакување

295ден / Парче
Emma - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Воодушевете ги вашите најдраги

350ден / Парче
Fruit bowl - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Слатко и шарено

350ден / Парче
Garden buds - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Пријателите од земјата на чудата

395ден / Парче
Garden party - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Шарена и забавна

350ден / Парче
L for Lush - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Шик и креативни подароци

295ден / Парче
Ново
Ombre - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Прекрасна, нежна и топла транзиција

395ден / Парче
Paisley - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Прекрасен дезен и свелен допир

850ден / Парче
Limited Edition
Pumpkin - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Креативно и уникатно

295ден / Парче
Tansania World Tree
Knot Wrap марама
Јапонски дизајн

395ден / Парче
Limited Edition
Things That Go Bump In The Night - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Есенска еуфорија

395ден / Парче
Limited Edition
Twilight - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Весел дизајн во карактеристичен LUSH стил

895ден / Парче
Vintage butterfly - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Крилата марама

295ден / Парче
Zig Zag - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Неодолив дизајн

295ден / Парче