Пилинзи и балзами за уста

Малку протријте малку измазнете

Best Seller
Bubblegum
Пилинг за усни
Шеќерна волна на усните

495ден / 25г
Limited Edition
Vegan
Candy Cane
Путер за усни
Слатко како бонбона

395ден /
Limited Edition
Vegan
Candy Corn
Пилинг за усни
Слатки бакнежи со вкус на бонбони

495ден / 25г
Cherry
Пилинг за усни
Слатко кисела цреша

495ден / 25г
Vegan
Cookie Dough
Пилинг за усни
Kолаче?

495ден /
Limited Edition
Gingerbread
Пилинг за усни
Слатко задоволство за вашите усни!

495ден / 25г
Vegetarian
Honey
Пилинг за усни
Sugar, ah honey honey

495ден / 20г
Honey Trap
Балзам за усни
Нектар за усни

595ден / 12г
Key Lime Pie
Балзам за усни
Парче торта

595ден / 12г
Lip Service
Балзам за усни
Вашата желба е негова заповед

595ден / 12г
Limited Edition
Vegan
Lush Lip Butter
Путер за усни
Ангелски усни и незаборавни бакнежи

395ден /
Mint Julips
Пилинг за усни
Скокотлив пеперминт на вашите усни

495ден / 25г
Vegan
Rose Lollipop
Балзам за усни
Усни спремни за селфи

595ден / 12г
Limited Edition
Snow Fairy lip jelly
Желе за усни
Сјаен третман за усни

695ден / 18г
Unicorn
Пилинг за усни
Најслаткиот од сите

495ден / 25г
Watermelon sugar
Пилинг за усни
Watermelon sugar high

495ден / 25г
Limited Edition
Wednesday's Child is Full of Woe
Пилинг за усни
Слатка мизерија

495ден / 25г