Тоници

Освежетего лицето со само едно напрскување.

Breath Of Fresh Air
Тоник за лице
Морски ветер заробен во шише

450ден / 100г
Eau Roma Water
Тоник за лице
Моќта на цвеќето

450ден / 100г
Best Seller
Tea Tree Water
Тоник за лице
Длабинско чистење и освежување

450ден / 100г