Хидратација под туш

Луксузно туширање за мека, мазна и намирисана кожа

Buffy
Путер со пилинг за туширање
Кој сака затегнати и мазни бутови и задник?!

695ден / 90г
Vegan
Coco Loco
Масло за туширање
Ако сакате пина колада...

395ден / Парче
King of Skin
Путер за туширање
Чувствувајте се кралски

650ден / 90г
Vegan
Minamisoma
Масло за туширање
Нежно чистење, хидратација и најубав мирис

395ден / Парче
Best Seller
Ro's Argan
Регенератор за тело
Кожа полна путери и масла

1.295ден / 225г
Best Seller
Scrubee
Путер со пилинг за туширање
Запознајте ја вредната пчеличка!

695ден / 100г
Tingle
Регенератор за тело
Нека биде минт и путери

1.295ден / 225г