Спрејови за тело

Спрејови за тело направени од есенцијални масла за уникатен мирис, енергетизирање и подобрување на расположението

Vegan
Avocado co-wash
Спреј за тело
Авокадо?

1.795ден / 200мл
Vegan
Big

Big

Спреј за тело
Нероли, сицилијански црвени мандарини и ванила

1.995ден / 200мл
Dad's Garden Lemon Tree
Спреј за тело
Топол, сончев цитрус

1.495ден / 200мл
Best Seller
Dirty
Спреј за тело
Хербален, дрвенаст, минт

1.795ден / 200мл
Vegan
Honey I Washed The Kids
Спреј за тело
Меден спреј за тело

1.495ден / 200мл
Best Seller
Let the good times roll
Спреј за тело
Карамелизирани пуканки и шеќерен колач

1.795ден / 200мл
Vegan
Plum Rain
Спреј за тело
Османтус, сливи и мандарини

1.795ден / 200мл
Vegan
Rose Jam
Спреј за тело
Градина од рози

1.995ден / 200ml
Vegan
Sakura
Спреј за тело
Црешов цвет, мимози и цвет од портокал

1.995ден / 200мл
Vegan
Salty
Спреј за тело
Софистицирана свежина

1.995ден / 200мл
Vegan
Sex Bomb
Спреј за тело
Јасмин, жалфија, иланг иланг...

1.795ден / 200мл
Vegan
Best Seller
Twilight
Спреј за тело
Смирувачка магла од лаванда

1.795ден / 200мл
Vegan
Zesty
Спреј за тело
Зелен лимон и темјан за остри и свежи ноти

1.795ден / 200мл