Пилинзи за тело

Пилинзи омекнувачки за кожа и прекрасни путери за здрава и сјајна кожа

Limited Edition
Vegan
Barbie Dream
Пилинг за туширање
Овошен, сладок мирис

750ден / 125г
Buffy
Путер со пилинг за туширање
Кој сака затегнати и мазни бутови и задник?!

695ден / 90г
Limited Edition
Celebrate
Пилинг за туширање
Кожа од милион долари

995ден / Парче
Co-mingle
Пилинг за туширање
Пилинг од бамбус и арома на лаванда

1.295ден / Парче
Magic Crystals
Пилинг за туширање
Ледена свежина и воздишки од среќа

895ден / 300г
Best Seller
Orange
Пилинг за туширање
Simply the zest!

895ден / 330г
Rub Rub Rub
Пилинг за туширање
Свежо истриено

895ден / 330г
Best Seller
Scrubee
Путер со пилинг за туширање
Запознајте ја вредната пчеличка!

695ден / 100г
Limited Edition
Vegan
Snow Fairy scrub
Пенлив пилинг за туширање
Слатка и нежна ексфолијација

595ден / 100г
Square Tin
Метално квадратно кутивче
Организирајте ја вашата колекција

150ден / Парче
Limited Edition
Toil And Trouble
Пилинг за туширање
Незаборавно полирање на кожата

895ден / 250г