Гелови и желеа за туширање

Миризливи и забавни, секое туширање ќе ви биде уживање

Conga
Желе за туширање
Застани во ред!

395ден / 100г
Crash
Желе за туширање
Ајде, прослави ги добрите времиња!

395ден / 100г
Dirty Springwash
Гел за туширање
Ледена свежина за расонување и освежување

450ден / 100г
Limited Edition
Vegan
-50%
Ectoplasm
Слајм за туширање
Свеж и овошен лизгав слајм

225ден 450ден

Ново
Vegan
Good karma... everybody needs some
Гел за туширање
Пачули и сончеви портокали

495ден / 120g
Happy Hippy
Гел за туширање
Освежителен појадок

450ден / 100г
Honey I washed the kids
Гел за туширање
Дојди ваму, меду мој!

450ден / 100г
Limited Edition
Vegan
-50%
Jolly
Гел за туширање
Студено попладне со слатки зачини

250ден 495ден

Limited Edition
-50%
Lord of Misrule
Гел за туширање
Гозба за вашите сетила, зачинета со ванила и бибер

275ден 550ден

Rose Jam
Гел за туширање
Постела од рози

495ден / 100г
Sleepy
Гел за туширање
Не стравувајте од несоници

495ден / 110г
Limited Edition
Vegan
-50%
Snow cake Jelly Stack
Желе за туширање
Марципан, карамела и цреши

395ден 795ден

Best Seller
The Olive Branch
Гел за туширање
Смирете ја кожата

450ден / 100г
Best Seller
Twilight
Желе за туширање
Слатките соништа доаѓаат!

395ден / 100г
Whoosh
Желе за туширање
Желе за фокусирање на мислите и одржување на концентрација.

360ден / 100г