Подароци

Секој подарок е креиран во LUSH, рачно нацртан или дизајнирано обоен. Овие подароци се еден од најубавите начини да прославите со луѓето кои ви се драги.


-->

Специфицирајте го Пребарувањето

A French Kiss
Пенлива купка
Смирувачка хидратација за сите љубители на лаванда

395ден / Парче
Bohemian
Сапун за тело

295ден / 100
Lord of Misrule
Сапун за тело
Уживајте во зачинета, омекнувачка пена

215ден 430ден

Magical Santa
Бомба за во када
Огномет од бои овој Божиќ

230ден 430ден

Vegan
Sleepy bear
Бомба за во када
Смирувачко мече со лаванда и тонка

150ден 295ден

Snow Dragon
Бомба за во када
Цитрусен змеј

250ден / Парче
Sparkly Pumpkin
Слајм за туширање
Свеж и овошен лизгав слајм

425ден / 100г
Wiccy Magic Muscles
Путер за тело/масажа
Болки, заминете!

595ден / 70г