Новo

Најновите козметички пронајдоци се тука

Ново
Bright and Beautiful
Пилинг за лице со витамин Ц
Чекор поблиску до совршено сјајна кожа

995ден / 100г
Ново
Co-mingle
Пилинг за туширање
Пилинг од бамбус и арома на лаванда

895ден / Парче
Limited Edition
Cobwebs - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Возбудлив и шарен принт

395ден / Парче
Ново
Cool
Желе паста за заби
Три вида на минт за беспрекорно чисти заби и свеж здив

495ден / 60г
Ново
Grass
Парфем
Сандалово дрво, возбудлив нероли и цитрусен бергамот

4.995ден / 100мл
Ново
Happy skin
ензимски пилинг за лице
Ензимско освежување за блескав сјај

995ден / 100г
Ново
Orange Blossom
Миризлива свеќа
Топол, цитрусно цветен сјај

895ден / 75г
Ново
Orange Blossom
Парфем
Нежен цвет од портокал и интензивен бергамот

4.995ден / 100мл
Ново
Plaque Sabbath
Желе паста за заби
За бела сјајна насмевка

495ден / 60г
Limited Edition
Vegan
Sakura
Подарок
Деликатен цветен подарок

1.995ден / Парче
Ново
Sleepy
Миризлива свеќа
Релаксирачка лаванда и смирувачки иланг иланг

895ден / 75г
Ново
Sooter
Желе паста за заби
Смирувачки масла за чувствителни непца

495ден / 60г
Ново
The Olive Branch
Миризлива свеќа
Елегантен цвет од портокал и многу цитруси

895ден / 75г
Ново
Tint Brush
Четка за к'на
Четка за к'на од бамбус

495ден / Парче