Регенератори

Нека секој ден биде ден за здрава и сјајна коса

Best Seller
American Cream
Регенератор за коса
Мњам!

595ден / 100г
Best Seller
Candy rain
Регенератор за коса
Макадамија и бразилски орев за свилена и мека коса

695ден / 100г
Glory
Регенератор
Најјак до сега. Длабинско хидрирање.

695ден / 95g
Happy Happy Joy Joy
Регенеративен парфем за коса
Толку е добар што моравме да му го дуплираме името!

750ден / 100г
Power
Регенератор
И дава моќ на косата и интензивно хидрира

695ден / 95g
Retread
Tројно јак регенератор
Здрава коса е половина здравје

995ден / 245г
Veganese
Регенератор за коса
Мека и сјајна коса без многу труд

495ден / 100г
Ново
Violet Cream
Регенератор
Збогум жолти тонови, здраво платинест сјај

695ден / 100g