Кна

Кната за обојување на косата е природна алтернатива за хемијските бои, која дава сензационални резултати.

Brun Henna
Кафеава кна за коса
Сјајна темно кафена

1.195ден / Парче
Ново
Henna Hair Wrap
Обвивка за коса
Повеќекратно и мултифункционално

995ден / Парче
Marron Henna
Костенлива кна за коса
Кафено костенлива нијанса

1.195ден / 325г
Noir Henna
Црна кна за коса
Интензивна црна со луксузен сјај

1.195ден / 325г
Rouge Henna
Црвена кна за коса
За црвена коса како зајдисонце

1.195ден / 325г
Tint Brush
Четка за к'на
Четка за к'на од бамбус

495ден / Парче
Vénitien Henna
К'на за коса
Коса како розево злато

1.295ден / 325г