Нега за раце

Негувајте ги работливите раце со креми богати со заносни путери и омекнувачки пилинзи

Best Seller
Handy Gurugu
Крем за раце
Олеснување за најработливите раце

695ден / 100г
Helping Hands
Крем за раце
Чудата постојат и за преморените раце

695ден / 100г
Lemony Flutter
Путер за кутикули
Измазни ги најгрубите делови

595ден / 50г
Sweet wild orange
Балсам за раце
Цитрусен балсам за врвно омекнување

695ден / 100g