Третмани за коса

Нашата колекција од третмани са скалп и коса, и третмани за коса со топло масло е рацептот за коса во тип-топ форма

Damaged
Третман за коса со топло масло
Се чувствуваш кршливо?

495ден / Парче
H'Suan Wen Hua
Третман за коса
Супер храна за фарбана и третирана коса

995ден / 225г
Jasmine and Henna Fluff-Ease
Третман за коса
Ја омекнува, зајакнува и и дава сјај на сувата или витканата коса

1.195ден / 220г
Marilyn
Третман за коса
Сонце во сите руси коси

995ден / 225г
Best Seller
REVIVE (ex R&B)
Навлажнувач за коса и брада
Смири ја џунглата

995ден / 100г
Vegetarian
Roots
Третман за коса
Нема веќе опаѓање на коса!

1.095ден / 225г
Superbalm
Третман за скалп
Инстантно подобрување на скалпот

995ден / 45г